Yhteishyvässä ollut mustikkajuustokakku. Kuva tulee myöhemmin.
Pohja
150 g margariinia
1/2 dl sokeri
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1–2 rkl vettä
Täyte
500 g maitorahkaa
200 g ranskankermaa
3 kananmunaa
2 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
2 rkl sitruunamehua
2 rkl perunajauhoja
250 g mustikoita
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Lisää jauhot ja vesi ja sekoita nopeasti. Sekoita kulhossa täytteen ainekset. Sekoita joukkoon mustikat. Taputtele taikina leivinpaperilla vuoratun, (halk. 24 cm) irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.Kaada täyte päälle. Paista 175-asteisessa uunissa alatasossa noin tunti.
Muistinpas tuon kuvan vihdoin.
Kommentit