Yhteishyvässä ollut mustikkajuustokakku. Kuva tulee myöhemmin.

Pohja

150 g  margariinia

1/2 dl   sokeri

1          kananmuna

3 dl      vehnäjauhoja

1–2 rkl   vettä

 

Täyte

500 g  maitorahkaa

200 g  ranskankermaa

3          kananmunaa

2 dl      sokeria

1 rkl     vaniljasokeria

2 rkl     sitruunamehua

2 rkl     perunajauhoja

250 g  mustikoita

     

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Lisää jauhot ja vesi ja sekoita nopeasti. Sekoita kulhossa täytteen ainekset. Sekoita joukkoon mustikat. Taputtele taikina leivinpaperilla vuoratun, (halk. 24 cm) irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.Kaada täyte päälle. Paista 175-asteisessa uunissa alatasossa noin tunti.

Muistinpas tuon kuvan vihdoin.