6 munan kakkupohja

 
Täyte 1
2 dl kuohukermaa
200 g appelsiinituorejuustoa
1 pieni prk persikoita pieninä palasina
2 liivatetta
 
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen n 5 minuutiksi. Vaahdota kerma. Sekoita tuorejuusto ja persikan palaset keskenään. Kiehauta tippa vettä ja sulata liivatteet siihen. Kaada liivateseos tuorejuustoseokseen. Sekoita keskenään tuorejuustoseos ja kermavaahto. 
 
Säästä n 1/3 täytteestä laitettavaksi kakun päälle marsipaanin alle. 
 
Täyte 2
200 g mustikoita
100 g hillosokeria
Keitä mustikat ja sokeri hilloksi. 
 
2 dl kuohukermaa
2 liivatetta
 
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen n 5 minuutiksi. Vaahdota kerma. Sekoita liivatteet jäähtyneen hillon sekaan ja sekoita mustikkaseos kermavaahtoon. 
 
Päällyste marsipaania. Oikeasti tuo oli enemmän lilaa, mutta kuvassa näyttää enemmän ruskealta. 
 
Tässä vielä lähikuva kukista.