6 munan kakkupohja
Täyte 1
2 dl kuohukermaa
200 g appelsiinituorejuustoa
1 pieni prk persikoita pieninä palasina
2 liivatetta
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen n 5 minuutiksi. Vaahdota kerma. Sekoita tuorejuusto ja persikan palaset keskenään. Kiehauta tippa vettä ja sulata liivatteet siihen. Kaada liivateseos tuorejuustoseokseen. Sekoita keskenään tuorejuustoseos ja kermavaahto.
Säästä n 1/3 täytteestä laitettavaksi kakun päälle marsipaanin alle.
Täyte 2
200 g mustikoita
100 g hillosokeria
Keitä mustikat ja sokeri hilloksi.
2 dl kuohukermaa
2 liivatetta
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen n 5 minuutiksi. Vaahdota kerma. Sekoita liivatteet jäähtyneen hillon sekaan ja sekoita mustikkaseos kermavaahtoon.
Päällyste marsipaania. Oikeasti tuo oli enemmän lilaa, mutta kuvassa näyttää enemmän ruskealta.
Tässä vielä lähikuva kukista.
Kommentit