Pohja
75 g rasvaa
175-200 g Digestive keksejä
Sulata rasva. Sekoita keksimuruihin. Painele irtopohjavuoan pohjalle. Laita jääkaappiin odottamaan.
Täyte 1
100 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g lime-valkosuklaata
Täyte 2
100 g maustamatonta tuorejuustoa
3,5 rl turkinpippurirouhetta
Laita 5 liivatelehteä kylmään veteen n 5 minuutiksi. Kiehauta tilkka vettä ja sulata liivatteet siihen. Mausta tuorejuustot sulatetulla valkosuklaalla ja turkinpippurirouheella eri kulhoihin. Jaa liivateliemi tasaisesti molempiin kulhoihin.
Vaahdota 2-3- dl kuohukermaa. Jaa kermavaahto tuorejuustoseoksiin. Kaada ensin valkosuklaaseos keksipohjan päälle vuokaan ja sen päälle salmiakkiseos. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli. Koristele salmiakki- ja valkosuklaarouheella.
Kommentit