Pohja 

75 g rasvaa

175-200 g Digestive keksejä

 

Sulata rasva. Sekoita keksimuruihin. Painele irtopohjavuoan pohjalle. Laita jääkaappiin odottamaan. 

 

Täyte 1

100 g maustamatonta tuorejuustoa

100 g lime-valkosuklaata

 

Täyte 2

100 g maustamatonta tuorejuustoa

3,5 rl turkinpippurirouhetta

 

Laita 5 liivatelehteä kylmään veteen n 5 minuutiksi. Kiehauta tilkka vettä ja sulata liivatteet siihen. Mausta tuorejuustot sulatetulla valkosuklaalla ja turkinpippurirouheella eri kulhoihin. Jaa liivateliemi tasaisesti molempiin kulhoihin.

Vaahdota 2-3- dl kuohukermaa. Jaa kermavaahto tuorejuustoseoksiin. Kaada ensin valkosuklaaseos keksipohjan päälle vuokaan ja sen päälle salmiakkiseos. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli. Koristele salmiakki- ja valkosuklaarouheella.